Taloushallinto

Ota käyttöön Sähköisen taloushallinnon hyödyt

Tehtävämme on tuottaa asiakkaillemme selkeää, helppokäyttöistä ja suoraviivaista taloushallinnon palvelua. Kun annat meidän pitää taloushallintosi rattaat pyörimässä, voit keskittyä siihen, missä olet parhaimmillasi – yrityksesi kehittämiseen.

Toimimme asiakkaidemme strategisena kumppanina. Haluamme, että meidät tunnetaan tilitoimistona, joka todella tuntee asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa. Kirjanpidon lisäksi saat asiantuntevaa neuvontaa, miten erilaiset haasteet voitetaan ja millaisiin uusiin mahdollisuuksiin voit tarttua. Sähköinen taloushallinto kattaa lakisääteisen kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen lisäksi tarvittaessa myös palkkahallinnon. Myyntilaskujen laadinta onnistuu muutamalla klikkauksella ja ostolaskut saat verkkolaskuina suoraan ohjelmistoon. Kuittien toimittamisen tilitoimistoon voit hoitaa helposti mobiilisovelluksen avulla.

Kirjanpidon palvelut

 • Lakisääteinen kirjanpito ALV-laskelmat ja kausiveroilmoitukset
 • Pää- ja päiväkirjat
 • Verotilin seuranta
 • OmaVeron täsmäyttäminen
 • Tilinpäätös
 • Tase-erittelyt ja liitetiedot
 • Tilinpäätös- ja verosuunnittelu
 • Veroilmoitukset

Sähköinen taloushallinto

Sähköisen taloushallinnon hyödyt yrittäjälle

 • 100-prosenttisesti paperiton
 • Ajantasainen tieto
 • Kaikki sähköisen taloushallinnon työkalut samassa paketissa
 • Hinnoittelu perustuu tositemääriin
 • Ilmoitukset suoraan verohallintoon ja tulorekisteriin
 • Mobiilisovellus: kuvaa kuitti ja voit unohtaa sen
 • Maksuton asiakaspalvelu

Sähköinen taloushallinto yhdistää yrityksesi tilitoimistopalveluihimme saumattomasti, poistaen ajan ja paikan rajoitteet. Tarvitset vain pääsyn nettiin ja reaaliaikaiset taloustiedot ovat saatavillasi milloin ja missä tahansa.

Vielä 2000-luvun alussa sähköiset taloushallinnon työkalut olivat vain suuryritysten etuoikeus. Nyt nämä samat työkalut on pienyritysten saatavilla edullisesti ilman alkuinvestointeja, eikä käyttöönotto vaadi koodareiden ja konsulttien palkkaamista. Me hoidamme kaiken puolestasi.

Nykyaikaisten sähköisten taloushallintotyökaluejen ansiosta myyntilaskujen lähettäminen ja ostolaskujen maksaminen onnistuu muutamalla klikkauksella. Maksunvalvonta onnistuu helposti. Näet myöhässä olevat maksut järjestelmästä, josta saat suoraan lähetettyä muistutuslaskut aina perintään asti, eikä niistä tarvitse enää itse huolehtia.

Mobiilisovelluksen avulla kuvaat ja tallennat kuitit helposti järjestelmään. Fyysisiä kuitteja ei tarvitse enää toimittaa tilitoimistoon eikä säilöä. Kuvatut kuitit siirtyvät sähköiseen taloushallintojärjestelmään, johon ne tallennetaan mahdollista myöhempää tarkastelua varten.

Kirjanpito ja palkanlaskenta hoituvat yhden järjestelmän kautta. Tämän ansiosta kaikki raportit ovat sähköisesti saatavilla silloin, kun niitä tarvitset.

Procountor taloushallinto

Procountor Taloushallinto on täysin sähköisen taloushallinnon mahdollistava ohjelmisto, joka on nopea ottaa käyttöön, vaikka kesken tilikauden. Sen avulla voit hoitaa mm. reskontran, yrityksen talouden seurannan ja sähköisen arkistoinnin. Samalla sopimuksella saat käyttöösi myös kattavat sähköiset yhteydet muihin palveluihin.

Työnjako voidaan sopia joustavasti eri prosessien osalta. Yhteistyömme on tällöin tiivistä, ja asiakas ja kirjanpitäjä pääsevät molemmat käsiksi reaaliaikaisiin talouslukuihin.

Procountor tarjoaa kaikille asiakkailleen veloituksettoman asiakaspalvelun puhelimitse ja sähköpostitse, minkä lisäksi asiakkaat saavat käyttöönsä kattavan ohjekirjan ja ohjevideot. Tilitoimistolta käyttäjä saa myös koulutuksen ja tarvittaessa tukea ohjelmiston käyttöön.

Yrittäjällä on mahdollisuus valita joko täysin sähköinen Procountor taloushallinto tai yksinyrittäjille erityisesti suunniteltu Procountor Solo.

Kahdeksan syytä valita sähköinen taloushallinto

 1. Kaikki taloustieto yhdessä paikassa
  Tallennettu tieto on samanaikaisesti kaikkien sitä tarvitsevien käytössä. Talousraportit ovat järjestyksessä ja helposti löydettävissä ja jaettavissa sähköisessä taloushallinnon ohjelmistossa. Säästät aikaa tiedon etsimisessä ja jakamisessa.
 2. Yhteiskäyttöisyys
  Yhteistyö tilitoimiston kanssa syvenee, kun molemmat käyttävät samaa ohjelmaa ja pääsevät käsiksi samoihin tietoihin. Kuitteja ja laskuja ei enää tarvitse toimittaa paperilla. Tilitoimisto pystyy tarjoamaan yrittäjälle entistä parempaa palvelua.
 3. Käytön vapaus
  Yrittäjänä pääset hoitamaan talousrutiinisi missä ja milloin tahansa etkä joudu odottelemaan työpöydän ääreen pääsemistä.
 4. Ajansäästö
  Taloushallinnon sähköistäminen poistaa kaksinkertaista työtä. Tiedot tallennetaan järjestelmään vain kerran. Tietojen tarkastamista, kopioimista ja siirtämistä ei enää tarvita. Yrittäjänä voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi.
 5. Jatkuva kehitys
  Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti vastaamaan senhetkisiä lain vaatimuksia, viranomaismääräyksiä ja yleistä taloushallinnon sähköistymiskehitystä.
 6. Kustannustehokkuus
  Sähköinen taloushallinto on erittäin kustannustehokas ratkaisu yritykselle. Kalliita ohjelmisto- tai palvelinasennuksia ei tarvita. Ohjelmistosta veloitetaan käytön mukaan, ja käytön aloittaminen on helppoa.
 7. Käyttövarmuus
  Finago huolehtii ohjelmiensa ylläpidosta ja tietojen varmuuskopioinnista. Jo tämä yksistään säästää suunnattomasti aikaa ja vaivaa. Ohjelmistoa päivitetään säännöllisesti, eikä tämä vaadi käyttäjältä toimenpiteitä.
 8. Toiminnan tehostuminen
  Yrityksen asiakkaiden ja toimittajien valvonta nopeutuu, eikä laskutustietoja tarvitse enää hakea erikseen reskontrasta. Tämä mahdollistaakin kaiken tarpeellisen tiedon etsimisen missä vain.

Procountor Solo

Ohjelmisto jossa on mukana kaikki oleellinen mutta ei mitään turhaa

 • Teet ja lähetät myyntilaskut
 • Vastaanotat ostolaskut verkkolaskuina
 • Kirjaat postissa tai sähköpostissa tulleet laskut maksettavaksi
 • Voit kuvata yrityksesi kortilla maksamiesi ostojen kuitit

Procountor Solo on pienille yksinyrittäjille suunniteltu monipuolinen ohjelmisto, jossa on mukana kaikki oleellinen mutta ei mitään turhaa. Sololla onnistuu niin laskutus kuin kirjanpitokin. Solo on laskutusohjelma, verkkopankki ja kuittisovellus. Ohjelmisto sopii toiminimen, ammatinharjoittajan ja pienen osakeyhtiön käyttöön silloin, kun kirjanpito tehdään maksuperusteisesti.

Solo on yrittäjän apuna rahavirtojen hallinnassa. Yrittäjälle tärkeintä on rahan saaminen tilille. Saatavien kohdentaminen oikeisiin laskuihin ja tililtä lähtevän rahan kohdentaminen kirjanpidossa voi olla joskus hankalaa. Solossa myynnit kohdentuvat viitenumerolla aina oikeisiin myyntilaskuihin ja ostot ohjataan oikeisiin ostolaskuihin. Loppuihin tilitapahtumiin kohdennetaan vain oikea kuvattu kuitti. Automaattista ja tehokasta!

Kirjanpitäjä hoitaa kirjanpidon Procountorilla, yrittäjä oman osuutensa Sololla. Yrittäjä syöttää kaikki tulonsa ja kulunsa avustetusti oikein, ja kirjanpitäjä saa kaiken tarvitsemansa tiedon valmiiksi kirjanpito-ohjelmistoon.

Yksinyrittäjän vaivaton taloushallinto – laskutusohjelma ja kirjanpito verkossa – Procountor Solo